Многофамилна жилищна сграда в кв. "Овча купел"

Строително-инвестиционна компания “КИДО ХОУМ” ЕООД предлага самостоятелни апартаменти в многофамилна жилищна сграда на ул. Момина баня №2
     Предстои цялостно изграждане на сграда на три жилищни етажа и един подпокривен с осем апартамента и паркоместа. Архитектурата е съчетание от модерна визия, практично разположение и функционално разпределение.

    Отлично местоположение между двата оживени столични квартала жк. „Овча купел“ и жк. "Славия". Сградата се намира на тихата улица "Момина баня" №2. Кварталът е спокоен, но е снабден с всичко, от което може да се нуждаете. Сградата е на пет минути пешеходно разстояние от метростанция "Овча купел" и други видове градски транспорт. На много близко разстояние е от парк "Овча купел" и парк "Славия". Има създадени условия за движение и спорт, тъй като се намира в близост до плувен басейн и стадион. На пешеходни разстояния се намират магазини, болнично заведение, хипермаркети, училище, детска градина, университет и др.           Апартаментите се продават на: 
Степен на завършеност: стени и тавани на шпакловка, а подовете - на замазка. Дограма PVC или алуминиеви профили. Входната врата е блендирана, а общите части са луксозни и пригодени за уютен живот. Отоплението е на газ.

    АКТ за приемане на конструкцията (Акт 14) на сградата - Съставен
Съставяне на Констативен Акт за установяване годността за приемане на строежа (Акт 15) на сградата - до декември, 2023г.
Съставяне на Протокол за установяване на годността за ползване на строежа (Протокол Акт 16) на сградата - до м.11, 2024г.

 
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ и свободни апартаменти:

Етаж първи:


АПАРТАМЕНТ №2 - 94,13кв.м ижте визуализация на разпределението по-долу)
- Коридор/антре
- Баня с тоалетна
- Дневна-трапезария с кухненски бокс
- Спално помещение
- Баня с тоалетна
- Склад
- Спално помещение
- Самостоятелен двор: 51,65кв.м

Към апартамента се предлага и открито паркомясто (12,5кв.м).
Застроената площ на Апартамент 2 се равнява на 81,37 кв.м плюс 12,76кв.м идеални части или обща площ 94,13 кв.м.

Разпределение и схеми